maanantai 1. elokuuta 2016

Kilpailuviikonloppu X30 sarjan 4. osakilpailussa
ajettiin kotiradalla Lievestuoreen Ruuhimäki Circuitilla. Nuutti ajoi kilpailussa X30 Junior luokassa. Odotukset kotikisaan olivat korkealla ja luokkamuutoksella toivottiin parempaa sijoitusta, joka tietenkin lisäisi motivaatiota.

Jo lauantain lähdöissä oli paljon tapahtumia. 1. alkuerässä Nuutti jäi kolarisuman taakse. 2. alkuerä antoi viitteitä vauhdista Nuutin noustessa sijalle 10 lähtöpaikalta 19. Finaalissa jälleen kolaroitiin ja nyt oli Nuutti mukana kolarissa. Toisen kilpailijan auto jäi Nuutin auton kanssa nalkkiin. Punainen lippu heilui ja lähtö otettiin uusiksi. Nuutin auto saatiin onneksi ehjänä liikkeelle ja lopulta sijoitus oli 12. lähtöpaikalta 14.

tulokset X30 Challenge Jyväskylä, Lauantai 30.7.2016

Sunnuntai alkoi hyvällä vauhdilla. Nuutti ajoi aika-ajossa lähtöruutuun 12. Kova yrittäminen luo tilanteita ja 1. aluerässä kolaroitiin jälleen. Nuutti jäi erässä viimeiseksi. 2. alkuerässä sijoitus oli jälleen lupaavasti 14. Finaalissa lopullinen sijoitus oli 17.

tulokset X30 Challenge Jyväskylä, Sunnuntai 31.7.2016

"110 kuljettajan osallistuminen X30 Challenge Finland -sarjan kilpailuviikonlopun molemmille päiville tekee Jyväskylän ralliviikonloppuna Lievestuoreella järjestettävästä kilpailusta Suomen karting-kalenterin toistaiseksi suurimman sarjakilpailun osallistujamäärällä mitattuna."

Kaikkinensa keskiviikosta sunnuntaihin kestäneessä tapahtumassa kaikki toimi hienosti. Kiitos tästä kuuluu järjestäjälle Radalle Urheiluautoilijat ry:lle ja Laukaan Moottorimiehet ry:lle, joka paikallisena seurana oli mukana järjestelyissä!